امل لبكرة
مرحبا بك زائرا الكريم علشان تستفيد اكتر سجل الان فى المنتدى وكمان عندنا فى دردشة ما بين الاعضاء ادخل وشارك ببعض الموضيع والرموز
امل لبكرة
مرحبا بك زائرا الكريم علشان تستفيد اكتر سجل الان فى المنتدى وكمان عندنا فى دردشة ما بين الاعضاء ادخل وشارك ببعض الموضيع والرموز
امل لبكرة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


ادخلى ومش هتخصرى هتلقى عندنا كل اللى تحلمى بيى بس انتى اشرى \\\ وهتلقى احلى صحبة لو بس تامرى\\ خدى فكرة عندنا عن كل شى يخص المراة قبل وبعد الزواج كررى وفكرى وادخلى مش هتخسرى
 
الرئيسيةاغانى وعجبنىأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» كلمات اجمل اغنية لعزيزة جلال
مطبخ منال  Emptyالسبت فبراير 04, 2012 5:29 am من طرف transportre.mam9.com

» فن الاهات ممنوع دخول الرجال
مطبخ منال  Emptyالأربعاء يناير 11, 2012 6:38 am من طرف مديرة المنتدى

» شادية واجمل اغنيها
مطبخ منال  Emptyالإثنين يناير 02, 2012 3:05 pm من طرف مديرة المنتدى

» عزيزة جلال روحى فيك
مطبخ منال  Emptyالإثنين يناير 02, 2012 6:46 am من طرف مديرة المنتدى

» اجمل اغانى ميادة الحناوى
مطبخ منال  Emptyالأحد ديسمبر 04, 2011 8:56 am من طرف مديرة المنتدى

» ببساطة كدة مع والا ضد
مطبخ منال  Emptyالسبت ديسمبر 03, 2011 11:20 am من طرف مديرة المنتدى

» عشر وسائل لتنمية الحب
مطبخ منال  Emptyالسبت ديسمبر 03, 2011 11:12 am من طرف مديرة المنتدى

» كيف تتاكدين انه يحبك
مطبخ منال  Emptyالسبت ديسمبر 03, 2011 11:09 am من طرف مديرة المنتدى

» اسباب الالم عند الجماع
مطبخ منال  Emptyالسبت ديسمبر 03, 2011 10:42 am من طرف مديرة المنتدى

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

 

 مطبخ منال

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
??????
زائر




مطبخ منال  Empty
مُساهمةموضوع: مطبخ منال    مطبخ منال  Emptyالسبت مارس 19, 2011 8:38 am

اول وصفة لااحلى منتدى

بصوا يا بنات انا جيبلكم وصفة من مطبخ منال العالمى
نبتدى الوصفه:
1/2 ك جمبرى وسط او كبير
2 بصله مقطعه شرايح بس متفرطيش الحلقات عن بعضها
2 لمونه شرائح
ملح-فلفل اسود-كمون-كسبره ناشفه
الطريقه:
1-ينظف الجمبرى ويقشر مع محاوله الاحتفاظ بالذيل لانه بيخلى شكل الصنيه فخم.بس لو معرفتيش مفيش مشكله.وخلى بالك نضفى ظهر الجمبرى بانك تشقى ظر الجمبريايه بالسكينه وتشيلى الخط الاسود اللى موجود بسن السكينه.وبعدين اغسلى الجمبرى بالملح والخل و الدقيق وبعدين اشطفيه بالميه و سبيه يتصفى

2-رصى حلقات البصل فى الصنيه
3-تبلى الجمبرى بالملح والفلفل والكسبره والكمون
4-رصى الجمبرى فوق البصل احنا عايزين الجمبرى يستوى على بخار البصل
5-وزعى شرائح اللمون فوق الجمبرى
هيكون شكلها كده


6-غطى الصنيه و حطيها على النار لد ما الجمبرى يستوىزبس خلى بالك متقلبيهوش بعنف عشان ميتهريش ومتزوديش السوى عشان الجمبرى مبيقاش زى المطاط
قدميها مع ارز اصفر او ارز كبسه
انا عملت معاها سمكه بالول محشيه فى الفرن
اللى تجربها تدعيلى انا و احبابى بالستر و الصحه
اللهم اعتقنا فى رمضاننا هذا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مطبخ منال
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» مطبخ منال 2011

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
امل لبكرة :: الفئة الأولى :: مطبخ المنتدى-
انتقل الى: